Raya Macam Orang Kaya, Shopping Dengan Shopee Dapat 200% Cash Back, Goyang dan berpeluang menang RM5 Juta

Ramadhan menjelang lagi. Mesti ramai yang dah mula mencari baju dan barang-barang untuk kegunaan di Hari Raya nanti kan? Tunggu kejap, jangan shopping lagi. Kita orang nak bagitahu ni yang..

via GIPHY

Jualan raya Shopee datang lagi dengan pelbagai promosi serta diskaun yang meletup sempena sambutan Hari Raya tak lama lagi. Kempen ini membolehkan korang membeli-belah segala kelengkapan bulan Ramadhan dan Hari Raya pada harga terbaik dan berpeluang untuk memenangi hadiah dan tunai bagi setiap pembelian.

Shopee kali ni hadir dengan kempen ‘Raya Bersama Shopee‘ bersama 200% rebat tunai, jualan kaw-kaw murah RM1 setiap hari dan peluang untuk menang RM5 juta ringgit dengan bermain Goyang Shopee. Tak sabar nya.

Raya Bersama Shopee bermula 25 April sehingga 6 Jun ini akan menampilkan beberapa promosi hebat daripada hampir 600 jenama di Shopee Mall dengan tawaran sepanjang 40 hari daripada sebelum puasa sampailah nak raya. Jadi, korang tak payah susah-susah nak naik kereta, bayar parking dan jalan jauh-jauh, shopping dekat shopee je, dah jimat banyak.

Antara tawaran-tawaran hebat yang dijalankan semasa kempen ini termasuk:

Rebat tunai sebanyak 200% yang berlangsung setiap hari Isnin dan baucer akan diberikan pada waktu tertentu untuk membolehkan bayaran balik pembelian korang tu.

RM1 Shocking Sale dengan tawaran harga rendah sehingga RM1 setiap hari.

Shopee Live bersama selebriti dan tokoh terkenal menawarkan pengalaman beli-belah lebih interaktif pada setiap hari Isnin hingga Jumaat jam 8.30 malam sehingga 9.30 malam.

RM5 juta untuk dimenangi melalui Goyang Shopee dimana pembeli perlu goyang, goyang telefon bimbit untuk menebus Shoppee coins, baucer dan hadiah bernilai sehingga RM 5 juta ringgit dengan peluang lebih besar untuk menang pada hari Jumaat.

Shopee Quiz dengan lapan (8) soalan pada hari Isnin hingga Jumaat jam 12 tengahari. Pemenang berpeluang memenangi sehingga 2,000,000 Shopee Coins setiap sesi.

Kemuncak jualan ini adalah pada 6 hingga 8 Mei 2018, Big Ramadhan Sale di mana sepanjang 3 hari ini jualan gila-gila akan dijalankan dengan pelbagai barangan keperluan yang korang perlukan untuk melengkapi sambutan Hari Raya nanti.

Daripada periuk kuali yang tahan lama, kuih raya yang sedap dan produk-produk kecantikan semuanya akan dijual dengan harga yang tak masuk akal. Apa yang penting korang ready je dengan telefon di tangan, add to cart barang-barang yang nak dibeli sebelum semuanya kehabisan.

Jangan lupa set reminder awal-awal. Ingat tiga (3) tarikh penting ni 6, 7 dan 8 Mei dengan promosi diskaun sehingga 80% bagi barangan-barangan terpilih. Plan siap-siap nak beli apa, sampai masa nanti terus scroll laju-laju dan checkout sebelum orang lain sambar.

Sertai pertandingan #GoyangShopeeContest yang menawarkan hadiah bernilai RM10,000 sekarang, anda hanya perlu merakam video sama ada tarian atau video pendek dan kreatif diiringi dengan lagu TVC Shopee.

Caranya musah, muat turun lagu tu dari  Youtube.

Rakam video kreatif anda dan muat naik ke akaun Instagram anda dengan tiga hashtag ini, iaitu #GoyangShopeeContest #RayaDenganShopee #MyShopee.

Itu saja, pemenang akan diumum pada akhir kempen.

Beli kelengkapan bulan Ramadhan dan Hari Raya korang dengan penjimatan berganda bersama Shopee. Muat turun aplikasi Shopee untuk memudahkan lagi urusan membeli korang tu ya. Selamat Berpuasa!

Sumber : SiakapKeli