Korang Akan Menyesal Terlepas Peluang Ini, Rebut Tawaran ‘Hilang Akal’ Di Karnival Huawei Sebelum Terlambat

Huawei baru-baru ini memperkenalkan satu lagi model telefon pintar kelas pertengahan yang kini  telah rasmi memasuki pasaran Malaysia pada pertengahan bulan Julai yang lalu. Huawei Y9 Prime 2019 kali ini tampil dengan rupa paras yang lebih elegan dan bebas takuk.

Bermula dengan harga dari RM899, korang boleh dapatkan telefon pintar terkini keluaran Huawei Y9 Prime, Siri Huawei Mate 20 dan juga Huawei P30 Pro di Huawei Carnival bermula sekarang hingga 4 Ogos 2019. Rebut peluang korang untuk memandu pulang sebuah Mercedes Benz apabila korang beli semua Y9 Prime yang hebat ini.

Kunjungi Karnival HUAWEI sekarang, korang boleh dapatkan telefon pintar terkini keluaran Huawei iaitu Y9 Prime 2019, Siri Huawei Mate 20 dan juga Huawei P30 Pro dengan harga bermula dari RM899 bermula sekarang hingga 4 Ogos 2019. Rebut peluang korang untuk memandu pulang sebuah Mercedes Benz apabila korang beli telefon pintar HUAWEI yang terpilih ini.

Macam mana nak menang dengan Huawei? Senang je, bermula dari sekarang hingga 4 Ogos peminat Huawei yang membeli barangan Huawei sama ada dari Online Store atau pun di Huawei Carnival di Hotspot Huawei terpilih seluruh negara, korang berpeluang menangi pelbagai hadiah menarik.

Selain dari kereta Mercedes GLA200 Night Edition, 100 unit E-bike Orbit dan 400 unit skuter elektrik Starlight turut menanti korang. Caranya mudah saja korang perlu imbas kod QR, jawab soalan mudah dan sertakan sekali resit pembelian sebagai bukti. Pemenang bertuah yang akan memenangi Mercedes akan diumumkan ppada 30 Ogos 2019 di Facebook rasmi Huawei. Mungkin korang pemenang yang kami cari.

Selain hadiah utama, ada cara lain nak memenangi beberapa hadiah untuk korang tebus. Caranya korang beli model-model yang terpilih sepanjang tempoh Huawei Carnival, simpan resit pembelian sebagai bukti dan dapatkan cop dari 30 Hotspot Huawei terpilih dan korang berpeluang menyertai peraduan Putar dan Menang atau Draw Dip di Hotspot Huawei terpilih.

Kepada korang yang ingin mendapatkan model-model terhebat telefon pintar Huawei, berikut adalah harga terkini:

Ramai peminat Huawei yang telah berjaya meraih pelbagai hadiah menarik di Huawei Carnival ini dan banyak lagi hadiah yang Huawei sediakan untuk korang pula yang jadi pemenang. Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Sebab hadiah utama masih belum ada yang punya tau.

Huawei juga memperkenalkan Program beri ganjaran kepada pengguna untuk pengguna Y-series. Untuk pertama kalinya, di Karnival Huawei pengguna Y-series terbaru boleh menebus ganjaran istimewa daripada pelbagai rakan jenama melalui Huawei Member Center. Jadi, tunggu apa lagi terus ke kawasan 30 hotspot Huawei yang terpilih atau layari laman web Huawei Malaysia untuk maklumat lanjut tentang Karnival Huawei, Huawei Y9 Prime 2019, Huawei Mate series dan Huawei P30 Pro. Selain itu korang boleh juga ke mana-mana Huawei store terdekat atau hubungi HUAWEI service hotline: 1800 22 0086 untuk tahu lebih tentang Huawei Carnival ini.

Sumber : SiakapKeli